Home / Malburgen / MVT – Praktische hulp door vrijwilligers

MVT – Praktische hulp door vrijwilligers

Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp Arnhem biedt praktische hulp in en om het huis aan mensen die sommige klussen niet zelf meer kunnen.

Heeft u geen financiële middelen om een professionele klusjesman in te huren en heeft u niemand om u heen die u ermee kan helpen? Dan kunt u een beroep doen op de vrijwilligers van Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp Arnhem. logo_mvt

U kunt denken aan het ophangen van een lamp, een plankje ophangen maar ook het in elkaar zetten van een kast. Heeft u een afspraak bij een arts of ziekenhuis en heeft u geen vervoer? Ook dan kunt u een beroep op onze vrijwilligers doen.

Bij wat grotere klussen (bijvoorbeeld het sauzen van een kamer) is het een voorwaarde dat de klus noodzakelijk is en komt er eerst een vrijwilliger langs om te kijken wat er moet gebeuren en of wij u kunnen helpen. De materialen die nodig zijn worden niet door ons aangeschaft maar door de hulpvrager zelf.

Voor meer informatie kunt u elke werkdag tussen 9.00u en 12.00u bellen met telefoonnummer 026-3703540. Onze telefoonwachten staan u graag te woord.

Meer informatie vindt u op www.mvtarnhem.nl

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*