Home / Cultuur / Ruimtekoersfestival is er (bijna) klaar voor!

Ruimtekoersfestival is er (bijna) klaar voor!

Vandaag wordt er nog druk gewerkt aan de opzet van het Ruimtekoersfestival – het tweejaarlijkse kunst- en cultuurfestival van Arnhem. Het terrein aan de Paardebloemstraat is nu nog een grote verzameling van bouwers en inrichters. Morgenavond 3 juli zal alles zal op tijd klaar zijn voor de opening om 20:00 uur.  

Wat kan je verwachten?

Je kan van woensdag 3 tot en met zondag  7 juli  genieten van een zeer gevarieerd programma wat zowel voor jong als oud is: van beeldende kunst tot muziek, toneel, lezingen en diverse workshops. Op https://www.ruimtekoers.nl/programma/ het complete programma.

Lievelingsgerechten en speciaalbieren

En wat dacht je van borrelen in de zomerzon op het superknusse terras? Café Vrijdag neemt een bijzonder assortiment aan speciaalbieren en ander lekkers voor je mee. In ons restaurant A Place to Eat eet je voor een zacht prijsje de lievelingsrecepten van bewoners van Arnhem-Zuid. Alvast reserveren? Dat kan hier!

Praktische info

Alle praktische informatie zoals openingstijden, locaties, bereikbaarheid en parkeren vind je hier.
Heb je een vraag en kan je het antwoord niet vinden op onze website? Dan helpen we je graag verder via info@ruimtekoers.nl 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*