Home / Gemeente Arnhem / Vacature: Coördinator Kansrijk Opgroeien Malburgen OZ, Immerloo en Duifje

Vacature: Coördinator Kansrijk Opgroeien Malburgen OZ, Immerloo en Duifje

Team Leefomgeving Malburgen (gemeente Arnhem) is op zoek naar een Coördinator Kansrijk Opgroeien Malburgen Oost-zuid, Immerloo en Het Duifje. Niveau HBO, maximaal € 3.622,00, 16 uur (het eerste half jaar/jaar 20 uur), optie: duo-baan. Ben jij een pionier die mee wilt bouwen om de wereld van de kinderen in de leeftijd van 9, 10 en 11 jaar oud die in armoede opgroeien te vergroten? Ben je ondernemend, een netwerker, verbinder en organisatorisch sterk? Vind je het leuk vind om partijen in de wijk actief te benaderen om tot een breed naschools aanbod aan activiteiten te komen? Dan is team Leefomgeving Malburgen op zoek naar jou.

De functie

Als coördinator Kansrijk Opgroeien ben jij de spil in de wijk voor een samenhangend naschools aanbod voor kinderen in de wijk Malburgen Oost-Zuid, Immerloo en het Duifje. Het is jouw taak om aanbieders in de wijk actief te benaderen om activiteiten te organiseren na schooltijd om de wereld van kinderen die in armoede opgroeien te vergroten, waardoor ze meer kansen krijgen. Je bent het aanspreekpunt voor kansrijk opgroeien in de wijk, verantwoordelijk voor de uitvoering, aansturing van de verschillende activiteiten en het stimuleren van samenwerking tussen de verschillende aanbieders.
Daarnaast beheer je de budgetten, adviseert de regiegroep over het programma en legt verantwoording af aan de regiegroep. De regiegroep bestaat uit 2 directeuren van de basisscholen, coach Sociaal Wijkteam en de contactpersoon kansengelijkheid Malburgen van St. PAS. Team Leefomgeving Malburgen is budgethouder en eindverantwoordelijk. Je kunt jouw talent en ervaring inzetten voor deze opdracht in een multiculturele wijk, waar 60-70% van de kinderen in armoede opgroeit.

Wat neem je mee?

Je hebt affiniteit met de doelgroep en vindt het leuk om nieuwe initiatieven op te zetten? De rode draad in je manier van werken is: bouwen door samen te werken en te verbinden.
En verder: Werk- en denkniveau op HBO-niveau

Wat bieden wij je

Een salaris van maximaal € 3.622,00 bruto per maand (salariëring gelijkwaardig aan schaal 9 cao-po) Een tijdelijke opdracht van 16 uur, gedurende 3 jaar (eerste (half)jaar 20 uur)
Optie: duo-baan

Solliciteren

Heb je belangstelling, reageer dan uiterlijk 4 juli 2019 online naar: malburgen@leefomgevingarnhem.nl t.a.v. Paulien Toonen. De sollicitatiegesprekken vinden plaats 9 juli 2019.

Contactinformatie

Voor inhoudelijk vragen over de functie en selectieprocedure kunt je contact opnemen met: Marieke Hulshof, projectleider Kansrijk Opgroeien, tel. 026-3774102 of Paulien Toonen, wijkmanager Team Leefomgeving Malburgen, T: 026-3773412

KLIK HIER voor de complete competentie en functieomschrijving


Dit bericht is aangeboden door het Team Leefomgeving Malburgen, de webredactie is niet verantwoordelijk voor eventuele verkeerde informatie. Voor vragen of opmerkingen over deze vacature neem contact op middels bovenstaande contactinformatie. 

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*