Home / Malburgen / Voorzitter Joost Fledderus neemt afscheid van Malburgen

Voorzitter Joost Fledderus neemt afscheid van Malburgen

Een van de jongste mogelijk de jongste voorzitter van een Arnhems’ wijkplatform nam gisterenavond 28 juni afscheid. Joost Fledderus was sinds 2014 voorzitter van het Wijkplatform Malburgen Oost. Voordat Joost voorzitter van het Wijkplatform werd, was hij actief als lid in- en later als voorzitter voor Wijkbeheergroep Malburgen Oost-Noord.

Verhuizen
Een belangrijke reden voor Joost zijn vertrek is de verhuizing buiten de wijk Malburgen. Sinds enkele maanden woont Joost in de wijk Holthuizen.

image Joost Fledderus

Joost Fledderus ontvangt o.a. bloemen uit handen van voorzitter WBG groep Oost-Noord Piet van Londen

Dankbaar
Voorzitter van Wijkbeheergroep OostNoord – Piet van Londen en de leden van het Wijkplatform bedankten Joost hartelijk voor zijn professionele en betrokken inzet. Ondanks drukke baan en gezin heeft Joost zich naast het voorzitterschap en lid Dagelijks Bestuur ook regelmatig vrijwillig ingezet voor vele andere zaken binnen het Wijkbeheer.

Nieuwe voorzitter
Karin van Zinderen zal in October als nieuwe voorzitter het stokje van Joost overnemen. Karin is woonachtig in Het Duifje en lid van Wijkbeheergroep Het Duifje.

Hartelijk dank ook namens de Wijkredactie
De wijkredactie wil Joost hierbij ook hartelijk danken voor zijn inzet als voorzitter maar vooral ook voor de vrijwillige professionele ondersteuning in de tijdelijke werkgroep m.b.t. Wijkmedia in 2015.
Wij wensen Joost en zijn gezin tevens veel plezier en succes in de wijk Holthuizen

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*