Home / Cultuur / Vrijdag 20 December – Het Arnhems Gemaal in Spaanse kerstsferen!

Vrijdag 20 December – Het Arnhems Gemaal in Spaanse kerstsferen!

Het Arnhem Gemaal kennen we niet alleen als een unieke museumwoning maar ook als plek voor een uitstekende kop koffie, een heerlijk wijntje of een van de vele heerlijke (huisgemaakte) gerechten. Op vrijdagavond 20 december veranderd Het Arnhems Gemaal in een groot Spaans Flamenco kerstfeest, de Peña Zambomba compleet met workshop om Spaanse kerstliedjes te leren.  

Olé, winterdip? Of warm kerstgevoel? Vergeet Sky radio…

Kom op vrijdagavond vanaf 20:00 uur naar Het Arnhems Gemaal voor een echt Spaans Flamenco kerstfeest, de Peña Zambomba! Zing en dans mee met traditionele Spaanse kerstliedjes onder het genot van Spaanse hapjes (pintxos) en drankjes (sangria). Je kunt gewoon binnen komen lopen vanaf 20:00 uur. Feliz Navidad!

Workshop

Ken je de liedjes nog niet? Doe dan vooraf mee met de workshop van Antje Herber en Jürgen Rijkers en zing het dak van het Gemaal Special guest: Onze enige eigenste @Juan Peñas. Let op: reserveer tijdig voor de workshop, vol is vol! De rest van de avond kun je vrij binnenlopen.

Informatie over de workshop:
Tijden: 18:30 tot 19:30 uur.
Kosten: 13,50 (contant en gepast bij aanvang)
Aanmelden: flamenco.arnhem@gmail.com

Meer informatie over Het Arnhems Gemaal, kijk dan op https://www.hetarnhemsgemaal.nl of voor het laatste nieuws op: https://www.facebook.com/hetarnhemsgemaal/

 

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*