Home / Cultuur / Vuurwerk-vrije zones in Malburgen, Immerloo, Het Duifje en Stadsblokken & Meinerswijk

Vuurwerk-vrije zones in Malburgen, Immerloo, Het Duifje en Stadsblokken & Meinerswijk

Traditioneel wordt de jaarwisseling in Nederland gevierd met het afstreken van vuurwerk. Om overlast te voorkomen zijn er net als in alle andere gemeentes in Nederland een aantal plekken in Arnhem aangewezen waar je geen vuurwerk mag afsteken.  In de wijk Malburgen, Immerloo en het Duifje en de gebieden Stadsblokken en Meinerswijk gaat het om de locaties op onderstaande kaartje (klik voor grotere afbeelding.)  

kaartje

Klik voor grotere afbeelding

Locaties waar geen vuurwerk afgestoken mag worden?

 •  groene gebieden & parken Stadsblokken en Meinerswijk, i.v.m. de (wilde) koeien en paarden
 • Scholen en MFC’s
 • Zorglocaties zoals verzorgingstehuizen

Locaties waar je vuurwerk mag afsteken 

Op alle andere locaties dan hierboven op het kaartje staan aangegeven en omschreven.

Wanneer mag ik vuurwerk afsteken?

Vanaf 31 december om 18:00 uur tot 2:00 uur op 1 januari 2020.

Vuurwerkoverlast melden

Ervaart u veel overlast van vuurwerk in uw straat of buurt voor 31 december ‘s avonds? Dan kan u dit doorgeven via 0900-8844.

 

 

8 reacties

 1. Is dit niet wat te vroeg?

 2. Die mensen de zeggen moeten ze het verboden moet worden sporen niet we hebben zelf ook huis dieren die zijn echt niet bang hoe lang bestaat vuur werk al voor mijn geboorte al ben zelf 46 jaar maar al dat gezeur met de feest dagen word je niet goed er van

 3. Scholen en MFC zijn gesloten op oudejaarsavond dus daar geen hinder verder is het gewoon een wassen neus die gebieden ook een heel jaar geen gemeentelijke belasting betalen ik steek gewoon af alleen Let wel goed op geen gestunt en geen drank dan komt het wel goed PS miss strenger op illegaal vuurwerk controleren gaat leuk worden op ieder hoek politie

  – bericht aangepast door moderator –

 4. Ik vind het onduidelijk; op se plekken van de stip geen vuurwerk afsteken? En dan wel een paar meter verder? Is er een straal bekend gemaakt waarbinnen géén vuurwerk afgestoken mag worden? Die koeien blijven écht niet de hele avond op 1 plek staan.

 5. Dat heeft toch veel te maken met gezondverstand? Er staat niet in groene gebieden. Dan ga je niet lekker staan knallen op de dijk. Of vlak voor een verzorgingstehuis of het gezondheidscentrum.

  Kaart kan inderdaad wel duidelijker redactie!

 6. Het gaat om het gebied in de rode lijn! Dus lekker weg met die rotzooi in onze wijk.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*