Home / Gemeente Arnhem / Wijkontwikkeling Malburgen op Politieke Avond – ontwikkelingen WW3 & Nijmeegseweg

Wijkontwikkeling Malburgen op Politieke Avond – ontwikkelingen WW3 & Nijmeegseweg

Woensdagavond 4 september wordt de Politieke Avond gehouden van de gemeente Arnhem. Tussen 18:45 – 23:45 uur worden er zes agendaonderwerpen behandeld met om 20:30 uur tot 22:00 uur het Agenderingsverzoek  van D66 “Woningbouw Malburgen-West.” Tijdens dit agendapunt 4.RS wordt de brief met vragen vanuit D66 van 29 maart 2019, en de schriftelijke reactie hierop vanuit de gemeente behandeld – verstuurd op 23 april (zie vergaderstukken behorend bij 4.RS in onderstaande link.)

‘Woningbouw Malburgen-West: samen met de wijk’

Bewoners uit West, met name uit het Nieuwe A en bewonersleden vanuit het Wijkplatform West maken zich al lange tijd zorgen over een deel van de nieuwbouwplannen. Ook D66 sluit zich hierbij aan.
Hierbij gaat het voornamelijk om de plannen voor de realisatie van sociale huur (WW3, Nijmeegseweg e.o.) en de eerder gemaakte toezeggingen hierover. Deze toezeggingen m.b.t het realiseren van een gedifferentieerde wijk,  met een voor een kwetsbare wijk als Malburgen een goede verhouding koop- & (sociale)huurnieuwbouw. Daarnaast voelen bewoners die deelnemen in de overleggroep m.b.t. de nieuwbouwplannen WW3 zich niet serieus genomen, ze willen als volwaardige partners om tafel zitten met zowel VHV als gemeente.

Politieke Avond

De Politieke Avond is een openbaar toegankelijke vergadering in het gemeentehuis van Arnhem, u kan plaatsnemen op de publieke tribune. Locatie is zaal Rijnstroom.

Locatie: gemeentehuis Arnhem
Tijd: 18:45 – 23:45 uur
Behandeling agendapunt 4.RS: 20:30 – 22:00 uur
Link naar stukken Politieke Avond: https://ris2.ibabs.eu/Agenda/Details/Arnhem/83ff1e5f-2317-43f1-8a91-dd9d8ef5cbdc

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*