Home / Bewonershuis Prisma / Woensdag 2 September – Familiedag

Woensdag 2 September – Familiedag

Op woensdag 2 September is het weer zover dan organiseert Stichting Prisma uit Immerloo in samenwerking met diverse andere organisaties voor de 9de keer de Familiedag. Een middag vol plezier en vertier op het schoolplein tussen Het Mozaiek en Bewonershuis Prisma. Ook dit jaar is er weer een zeer uitgebreid programma aan activiteiten. Van een springkussen tot sportclinics en oud-Hollandse spelletjes, een rommelmarkt, Allerlei hapjes, naast gratis popcorn en suikerspin voor de kinderen. De muziek wordt zoals vanouds weer verzorgd door een professionele DJ. 

Vanaf 13:30 uur tot 17:00 uur is iedereen van harte welkom op het plein voor Bewonershuis Prisma. Er zijn activiteiten voor zowel jong als oud.
14951682278_d805e9db35_h Wat is Stichting Prisma?
Stichting Prisma is een vrijwilligers orgainsatie die in en vanuit Bewonershuis Prisma in Immerloo allerlei activiteiten organiseert. Van computerlessen tot gezamelijk koken & eten, van yoga t/m gewoon een kopje koffie drinken in de gezellige huiskamer. Voor alle informatie over Prisma en haar activiteiten, bezoek de website.

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*