Home / Cultuur / Wunderbar Das Bierfest in Gelredome afgelast

Wunderbar Das Bierfest in Gelredome afgelast

De eerste editie van het Wunderbar Das Bierfest gaat dit jaar definitief niet door. Het bierfeest wat op zaterdag 11 november in het Gelredome zou worden gehouden is afgelast vanwege de tegenvallende verkoop van kaarten voor het festival. Dit ondanks de eerdere aankondigingen waaruit bleek dat het vooral ook om een muziekfeest ging met diverse bekende Nederlandse en Duitse artiesten zoals Jan Smit en Dennie Christian. 

Derde afgelast bierfeest op rij

Niet de eerste keer dat een bierfeest in Malburgen (Arnhem Zuid) wordt afgelast. Zo werd eerder al een feest afgelast wat deze maand zou plaatsvinden op het terrein voor de voormalige Rijnhal op het Olympusterrein. Vorig jaar werd een eerste poging tot het houden van een bierfeest in Arnhem afgelast wat plaats zou vinden op de Stadsblokken in November. Reden voor deze afgelasting was het niet rondkrijgen van een vergunning hiervoor met de gemeente Arnhem.

De organisatie van Wunderbar Das Bierfest heeft vertrouwen in het concept en kijkt of het eind volgend jaar mogelijk wel door kan gaan.

 

 

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*