Home / Gemeente Arnhem / Zaterdag 19 september – Doe ook mee met World Clean Up Day!

Zaterdag 19 september – Doe ook mee met World Clean Up Day!

World Clean Up Day zal voor de derde keer op rij  door heel Arnhem waaronder in Malburgen worden georganiseerd. Bewoners, organisaties & bedrijven zullen zich op zaterdag 19 september weer samen inzetten om zwerfafval op te ruimen voor een schone stad. Dit initiatief van het KinderWijkTeam & Heel Arnhem Schoon wordt in samenwerking georganiseerd met de Gemeente Arnhem en verschillnde andere organisaties. In Malburgen van de Uiterwaarden tot in Immerloo zijn opruimactiviteiten.

Doe dit jaar ook (weer) mee!

We zouden het fijn vinden als u deze dag, samen met uw stichting, onderneming of vereniging, ook meehelpt tijdens deze editie van World Clean Up Day en het net weer als vorig jaar een succes maakt. U kunt meehelpen door zelf een actie aan te melden of aan te sluiten bij een bestaand initiatief. Op www.hetkinderwijkteam.nl/wcd staan alle acties vermeld. Hier staat niet alleen waar, wanneer en met wie, maar ook de contactgegevens zodat u zich bij een actie aan kunt sluiten.

Aanmelden van een actie kan tot 17 september 2020!

Wilt u zelf met een groep aan de slag, of wilt u liever op een andere dag aan de slag? Dat kan zeker! Wij zorgen voor de materialen en het afvoeren van het afval. Het enige dat u hoeft te doen om dit kenbaar maken is ons te mailen! wcd@hetkinderwijkteam.nl

Wij zorgen voor al de opruimmaterialen en de feestelijke afsluiting!

Het KinderWijkTeam en Heel Arnhem Schoon zullen voor de materialen zorgen. Daarnaast zorgen we ervoor dat het afval opgehaald wordt. Het afval van alle acties wordt gewogen en bijgehouden. De feestelijke afsluiting, en de bekendmaking van de totale opbrengst afval van de actie, is nu vanwege Corona niet vanzelfsprekend. Na aanmelding zullen we u op de hoogte houden of en hoe de afsluiting plaats zal vinden.

World Clean Up Day poster

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*