Home / Cultuur / Zaterdag 9 September – Wijkdag op de Drieslag

Zaterdag 9 September – Wijkdag op de Drieslag

Aanstaande zaterdag 9 september is het zover. De Wijkdag Malburgen wordt dan opnieuw gehouden in winkelcentrum De Drieslag. De Wijkdag  begint om 10:00 uur en is om 16:00 uur afgelopen. Naast een uitgebreid programma van tal van activiteiten voor jong oud en een keur aan optredens op een podium van diverse artiesten is er ook dit jaar weer een rommelmarkt.

Activiteiten

Voor kinderen zijn er verschillende attracties tijdens de Wijkdag, waaronder een Sport & Spelplein, Multi Fun Springkussen, Knuffel Dierentuin, exotische hapjesmarkt, speciale winkeliersaanbiedingen, infotainment en presentatie van diverse organisaties, sminken en Letz Rock en het Broodje Zuid Kidxkorner

Leuke sport en bewegingsactiviteiten kunnen kinderen en volwassenen op het sportplein doen dat georganiseerd wordt door het Sportbedrijf Arnhem.

Optredens

Voor het podium is weer een groot terras, zodat u kunt genieten van de verschillende artiesten, die gaan optreden. Artiesten waaronder:
NL Records Music Show, Franz Joostink, Ron Maron, Surprise Act en Feest DJ Rico.

Rommelmarkt

Ook dit jaar ontbreekt de rommelmarkt dus niet. Aan de kant van het Gangulphusplein kunt u tussen tientallen kramen weer snuffelen, van zowel particulieren als ambulante handel.

Een reacti

  1. nou als het morgen dan ook zo een weer is dan beter hoef niet door te laten gaan wijkdag op de drieslag in Arnhem

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*