Home / Malburgen / Opbouwwerker Wim Petersen met pensioen

Opbouwwerker Wim Petersen met pensioen

Wim Petersen nam op donderdagmiddag 16 mei na 8 jaar in Malburgen te hebben gewerkt afscheid van de wijk. Wim gaat na een lange carrière in het opbouwwerk voor onder andere Rijnstad met pensioen.  In een afgeladen wijkcentrum Hobbit namen naast heel veel wijkbewoners ook heel veel voormalig collega’s en afgevaardigden uit andere (wijk)organisaties afscheid van Wim tijdens de receptie.

Zeer gewaardeerd en betrokken

Wim werd door heel veel bewoners en collega’s zowel binnen als van buiten de wijk Malburgen op handen gedragen.  Integer, gedreven, betrokken, ervaren en altijd bereid om wijkbewoners met wat voor zaken dan ook te helpen waren veel gehoorde termen tijdens de afscheidsspeeches.

Wim omringt door voormalig collega’s tijdens de receptie in Wijkcentrum de Hobbit

Van het Spijkerkwartier tot in Malburgen

Wim gaf in zijn speech aan dat hij sinds de jaren ’70 altijd met heel veel plezier en toewijding  in het opbouwwerk in Arnhem gewerkt heeft. Van het Spijkerkwartier tot in Klarendal en Presikhaaf en de laatste 8 jaar in Malburgen.

Wim in zwart-wit

Wim tijdens zijn jonge jaren als opbouwwerker in het Spijkerkwartier

Bureaustoel wordt nu vooral fietszadel

Wim’s vaste werkplek in wijkcentrum de Hobbit wordt nu voor een groot deel verruilt voor een fietszadel. Als grootste passie heeft Wim fietsen (door Europa) en dat kwam niet alleen tot uiting in de vele afscheidscadeaus maar ook in een herkenbare sketch uitgevoerd door bewoners uit het Wijkbeheer Malburgen.

afscheid Wim Petersen 3

Zoals velen Wim kennen ..met de fiets, op de receptie is ‘Wim’ zelfs met de fiets en al in de Hobbit

Malburgs’ Koppeltje

Als dank voor zijn jarenlange betrokken en gewaardeerde inzet in de Malburgen, Immerloo en Het Duifje ontving Wim uit handen van voorzitter Wijkplatform West Marieke van de Heuvel namens het Wijkbeheer Malburgen het Malburgs’ Koppeltje. Het Malburgs’ Koppeltje; een gouden speldje met daarop de afbeelding van 2 mensen die elkaar omarmen wordt uitgereikt aan diegene die zich lang hebben ingezet voor of in de wijk en/of het Wijkbeheer van Malburgen.

Wim Petersen afscheid

Namens het Wijkbeheer Malburgen ontvangt Wim Petersen uit handen van voorzitter Wijkplatform West het Malburg’s Koppeltje

Veel (fiets)plezier en het ga je goed!

Namens de wijkmedia Malburgen bedanken wij Wim voor de fijne samenwerking en dat hij vooral mag gaan genieten van zijn pensioen (al dan niet op de fiets)!


Meer foto’s volgen later.

Een reacti

  1. Hahahaha! Geweldig die zwartwit foto!

Plaats een Reactie

Je email adres zal niet worden gepubliceerd Vereiste velden zijn gemarkeerd *

*